Камен Донев “За всеобщата просвета“ и неговата Лекция № 2 очакват пловдивчани след броени дни

Автор: Plovdiv Now 9639
Камен Донев “За всеобщата просвета“ и неговата Лекция № 2 очакват пловдивчани след броени дни

Камен Донев, "За всеобщата просвета" и неговата Лекция № 2, пловдивската публика ще види отново в Драматичен театър-Пловдив на  20 януари 2021 г. от 19:00 ч. С много хумор и талант (на актьор, танцьор, музикант...) Камен Донев ни представя вижданията си за образованието в днешното консуматорско общество. Кара ни да усмихнем и посмеем много, да се натъжим малко, да се замислим от време на време и да си тръгнем едни такива - променени..

Втората лекция е построена аналогично на предишния спектакъл, със същия дидактичен характер и абсолютна невъзможност да бъде преразказана. Постановката е двучасов, бихме казали, полиспектакъл, понеже Донев не е сам, макар и в повечето време да е физически сам на сцената. Там са бързотечното му слово и неподражаем скороговор от тотални безумия и житейски мъдрости; там е като че ли бездънното му дихание, благодарение на което използва всяка част от сцената, танцувайки английски валс, грузински танц, диско, суинг, а след това запява ария от "Риголето". Там е целият му арсенал от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал.

За всеобщата просвета - Лекция № 2 е авторски спектакъл на Камен Донев. Ето и творческия екип, участващ в това приключение:

Пасо добле, линди хоп и английски валс - Николина Кръстева

Брейк - Бойко Джелебов

Бойни изкуства - Ивайло Иванов

Китара - Петър Миланов

Цигулка - Людмил Стойнев

Певици - Ева Перчемлиева -Тъканова, Криста и Александра Борисова-Sunny

Матито Похорон - Росен Чепилски

Асистенти - Василена Караманлиева и Никола Боев

Фотограф - Павел Червенков

Абстракцион - Чавдар Гюзелев

Спектакълът не е подходящ за лица под 14 години!

Билети се продават на касата на театъра и в интернет на адрес https://tickets.dtp.bg

Всички представления на театъра се провеждат при 30% запълняемост на залите. Молим зрителите да бъдат с надлежно поставени маски.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина