Млади хора се обучават в изкуството да говорят пред публика на специален курс в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11295
Млади хора се обучават в изкуството да говорят пред публика на специален курс в Пловдив

Вие сте на възраст между 16 и 22 години и желаете да говорите с харизма и увереност? Искате идеята ви да вдъхнови хората около вас? Предстои ви представяне на важен проект, но гласът ви започва да трепери, дланите ви - да се потят, а презентацията, която сте репетирали с дни, изведнъж изчезва от съзнанието ви? Ако всичко това важи с пълна сила за вас, можете да посетите специален курс, който ще ви научи как да превъзмогнете сценичната треска, да развиете собствен стил на презентиране, да влияете чрез думите и движенията на тялото си, да изпитвате максимално удоволствие от присъствието си на сцена. И не на последно място – да заинтригувате публиката си от началото до края на представянето си.

„Изкуството да говорим пред публика“ е темата на младежкия курс, който Младежки център Пловдив започна днес в 15:00 ч. на Гребна база, ул. " Ясна поляна" 18.

Програмата предвижда среща с няколко гостуващи лектори - професионални обучители, мотиватори и актьори, които ще разкрият тайните на сценичното поведение. Всички, завършили успешно курса, ще получат сертификат на български и английски език.

Водещи на курса са Георги Стоянов и Димитър Тодев, които са канени за лектори и гости на редица събития в страната и чужбина. Те са запалени на тема предприемачество, споделяне на идеи, ораторско майсторство и са сред основателите на LEA, обявен за най-добър учебен стартъп на България за 2016 г. по данни на JA Bulgaria. Преминали са през обученията на топ специалисти, сред които Richard Berkley – работил за BBC и преподаващ презентационни умения на компании в Европа и TJ Walker – основател на Media Training Worldwide, работил с президенти и носители на Нобелови награди от цял свят, както и доц. Даниела Илиева - международно признат трейнър, работила с компании в България и Европа.
Продължителност на курса: 3 месеца, всяка събота от 15:00 часа. Курсът е абсолютно безплатен, но с предварителна регистрация тук: https://bit.ly/2EZ0lQi Местата са ограничени.


Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина