ИТН регистрира листите си за Пловдив-град и Пловдив-област

Автор: Plovdiv Now 5320
ИТН регистрира листите си за Пловдив-град и Пловдив-област
Днес, 28.08.2022 година, бяха внесени листите за двата многомандатни избирателни района - Пловдив-град и Пловдив-област. 
Листата за Пловдив-град беше внесена от областния координатор Димитър Арнаудов. Водач на листата е г-н Гроздан Караджов, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета, излъчен от 47-то Народно събрание. 
 
Целта, която стои зад избора на г-н Караджов за водач на листата е огромната роля на града под тепетата за икономическото развитие на страната, както и редицата предизвикателства пред развитието на района, за да бъде подкрепен и доразвит икономическият растеж. Това ще стане с разрешаване на редица задачи, свързани с благоустройството на Пловдив. 
Останалата част от листата е подредена на общинско събрание, което е проведено в града, а кандидатите са съответните номинации на членовете на Има такъв народ. 
 
В листите има представители в компетентности в областта на регионалното развитие, бизнеса, образованието, културата, транспорта, спорта. 
Листата за областта е водена от заместник председателя на Има такъв народ - Тошко Хаджитородов, като са представени също и утвърдени народни представители, излъчени от област Пловдив в 45, 46, 47 Народно събрание. 
 
Предизборната кампания ще постави пред себе си основната цел да представи на гражданите позицията на Има такъв народ във връзка с наличните и задълбочаващи се кризи. Заедно с Вас, сами срещу всички, ще успеем да реализираме и решенията ни във връзка с редицата предизвикателства.
 

1. Гроздан Караджов

2. Манол Манолов
3. Лъчезар Бакърджиев
4. Димитър Арнаудов
5. Любомир Апостолов
6. Ивайло Димов
7. Васил Петлешков
8. Димитър Станков
9. Тервел Борисов
10. Неделчо Чепаринов
11. Маргарита Ляскова
12. Венцислав Асенов
 
 
1. Тошко Хаджитодоров 
2. Танер Тюркуглу
3. Васил Апостолов
4. Камелия Христова
5. Радослав Ангелов
6. Неделчо Чепаринов
7. Любомир Апостолов
8. Димитър Станков
9. Маргарита Ляскова
10. Цветелина Георгиева
11. Цветан Борисов

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина