,,Истина или предизвикателство: Открий нови светове’’ - младежки форум започва в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5564
,,Истина или предизвикателство: Открий нови светове’’ - младежки форум започва в Пловдив

Младежкият център в Пловдив е домакин на четвъртото издание на форума ,,Истина или предизвикателство: Открий нови светове’’.

Събитието е през предстоящия уикенд, 10 и 11 октомври. В тези два дни младежи от осем населени места и обучители ще се впуснат заедно в пътешествие и ще изследват частици от необятните хоризонти на емоциите, личностното развитие, изкуството на общуването и начините да ги приложим в своя свят. Лектори ще бъдат образователният екип на центъра, но този път със специалното участие на младите стажанти на центъра. Експерти в различни области ще споделят своя опит, съвети и добри практики за образование в чужбина, управление на лични финанси и постигане на мечти и цели.

Форумът дава възможност на младежите от цялата страна да развият своите личностни и професионални умения; да придобият нови знания, свързани с младежката работа; да се запознаят с приемствеността и овластяването на младите хора; да се срещнат с участници от други населени места и да развият съвместни дейности.

Всеки, който желае да се включи, може да го направи на 10 и 11 октомври от 09:00 часа в Младежки център Пловдив, ул. Ясна поляна 18. Входът е свободен, желаещите да участват трябва само да се регистрират на следния адрес: https://rb.gy/tcuvpn

Програма с темите на форума можете да видите тук: https://rb.gy/gbagdp

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина