Интензивен трафик по границата ни с Румъния

Автор: Plovdiv Now   1805
Интензивен трафик по границата ни с Румъния

По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", ГКПП "Кардам", ГКПП "Никопол" и ГКПП "Оряхово" за товарни автомобили на изход, сочи справка на "Гранична полиция" към 06:00 часа.

Областно пътно управление – Русе/АПИ/ информира, че до 31 май ще се извърши авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево. Ще бъде въведена временна организация на движение. Ремонтните дейности ще се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. По границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, посочват от "Гранична полиция". 

На границата с Република Северна Македония трафикът  е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и по границата с Република Турция.

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина