“Има такава държава“: Грандиозен спектакъл със 150 артисти обединява Пловдив

Автор: Plovdiv Now 13811
“Има такава държава“: Грандиозен спектакъл със 150 артисти обединява Пловдив

150 изпълнители – танцьори, музиканти, певци, акробати и актьори, ще се включат в голям концерт-спектакъл „Има такава държава” на 18 декември от 19.30 часа в зала СИЛА.  Двигатели на внушителното представление са ансамбъл Елика, Интро Квартет, музикална формация „Наздравица”. Участие взимат и сдружение „Хайдути”, Ивайло Гюров, Compact Voices, Николета Дойчева и др., пише PlovdivTime.

Заедно те се обединяват около идеята в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, да създадат един нов грандиозен спектакъл. Да покажат, че градът ни е истински културен център, да представят, България и българите по различен начин – чрез силата и магията на изкуството. 

„Има такава държава” разказва историята на артист, чиято съдба е да пътува по света и да гради успешна кариера. Животът на път му дава много, но и му отнема от споделените мигове с любими хора. Какво пропускаме, отдадени на амбициите си? 

Отговора на този въпрос дават артистите на Пловдив. Историята, разказана с изразните средства на музиката и танца, се допълва от филм, който свързва отделните епизоди в спектакъла. В него специално участие вземат Цветана Манева, Бойко Кръстанов.

Режисьор на „Има такава държава” е Павел Зарев, сценарият е дело на Иван Ангелов и Павел Зарев. За музикалната продукция са се погрижили Жан Пехливанов и Валентин Витлиемов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина