Има нови съмнения за издевателства над питбула в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2812
Има нови съмнения за издевателства над питбула в Пловдив

Кошмарът за тормозеното от собственика си куче най-после приключи. Сега животинчето се намира в клиника в Пловдив, където са взети нужните мерки. Историята на женския питбул потресе града. За щастие ученици от Френската гимназия успяха да пресекат действията на мъжа, „грижил“ се за Джеси. Стана ясно, че кучето е било тормозено, бито… Появиха се твърдения, че кучето е било насилвано и сексуално, а сега има съмнения, че е дрогирано и заливано с киселина, научи glasnews.bg.

„Треморите, които има и стискането на зъбите, са като при абстиненция,“ написа Радослава Камбурова. Жената е успяла да събере достатъчно средства за лечението на Джеси.

Ето какво сподели тя в мрежата:

„Днес взеха материал от раните на Джеси за биопсия. Да видят дали е залята с киселина или е горена. Имаме съмнения, че е и дрогирана. Има възможност да се направи кръвен тест за наркотици, който се прави в Германия, утре ще ми кажат какво ще струва. Пари има достатъчно!!! Иначе днес Джеси е по-добре! Стояхме навън почти час! Лека полека се отпуска, вече не е така апатична!!! Има нова играчка, легло и одеалце от евентуалния осиновител. Приемам предложения за добър адвокат, който да вземе присърце каузата Джеси!“

„Този е абсолютен садист, няма друго определение за този изверг, каквото и да си говорим от рода на психар, наркоман и т.н., са алабализми. Садист!,“ коментира жена.

„Дрогирана? Как е възможно да извършиш такива чудовищтни неща на това беззащитно същество??? Как изобщо го е родил уродливия му мозък??? Това не е човек... не мога да намеря дума, с която да нарека това чудовище,“ пишат още.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина