Иконата на гръцката музика Деспина Ванди идва за първи път в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 1428
Иконата на гръцката музика Деспина Ванди идва за първи път в Пловдив

Иконата на гръцката музика Деспина Ванди идва за първи път в Пловдив. Повод за визитата й ще бъде впечатляващ концерт, който тя ще изнесе на сцената на клуб Bushido на 11 октомври. 

Най-успешната гръцка певица вече няма търпение да стъпи в града на седемте тепета и да се срещне отблизо със свойте почитатели от Пловдив и България. 

Деспина Ванди обещава незабравима вечер, изпълнена с много настроние, богата програма с нейни хитове от началото на кариерата й до днес, съчетана с озвучаване и осветление на световно ниво. 

Всички посетители на най-актуалния нощен клуб в Пловдив ще могат да погалят ухото си и да се развихрят на дансинга под ритъма на песни като Gia, Thelo na se do, Ipofero, Girismata и много други. 

Деспина Ванди е гръцка певица от понтийски произход, родена в Тюбинген, Германия. Семейството ѝ се завръща в Кавала, когато тя е на шест години, и там завършва средното си образование. След това започва да учи педагогика, психология и философия в Солунския университет. По това време тя привлича вниманието на известния гръцки певец Василис Карас, който я кани да му акомпанира всяка вечер в собствения му клуб. В началото на 90-те години се премества в Атина и подписва договор с музикалната компания Minos EMI. Деспина Ванди е една от най-успешните гръцки певици през последните 15 години.

50-годишната певица бе у нас бе през 2016-та, а на 12 март 2018 година изнесе грандиозен концерт-спектакъл в Зала 1 на НДК. 

Интересът към събитието вече е голям, затова побързайте и направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.

Тази седмица клуб Bushido готви поредица от страхотни партита с едни от най-обичаните изпълнители. 

Звездните гости започват от сряда, когато на сцената ще излезе Теди Александрова, а в четвъртък под светлините на прожекторите ще изгрее мега звездата Анелия. Петък вечер е отредена за Бони и дуетната й половинка Емир, които ще изпълнят мега хита си "Време е", който има над 5 млн. преглежния в Youtube. В съботната вечер гостите на Bushido ще станат част от уникалното диджей парти "I AM A STAR".

За да бъде удобството пълно, посетителите на мегакомплекса 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина