Хорът на момчетата и „Детска китка“ ще пеят на Централната гара в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11168
Хорът на момчетата и „Детска китка“ ще пеят на Централната гара в Пловдив

Изпълненията на шест известни пловдивски хора ще огласят жп гарата и автогара „Родопи“ през месеците март и април, като част от програмата на „Пловдив 2019“. Поредицата от музикални събития има за цел да изненада обичайния поток от пътуващи , да ги накара да оставят за кратко мобилните телефони и да забавят делничния ритъм  и да ги срещне с хоровото изкуство по интересен и забавен начин.

Изявите стартираха на 2 март от 10.30 часа с гласовете на хористите от Камерен хор „Иван Спасов“ в района на Централна гара.  Следващата проява е на 13-и март на автогара „Родопи“ от 18.30 часа, където мъжкият хор „Стефка Благоева“ ще зарадва пътуващите със свои изпълнения.

Хорът на пловдивските момчета ще огласи фоайето на Централна гара в Пловдив на 15 март от 11.30 часа. Перонът ще се превърне в своеобразна сцена и за камерна вокална формация „Кантикус де Орис“ на 23-и март в същия час. В спонтанните изяви на едно от най-оживените места в града ще се включи и на хор „Детска китка“ на 13-и април от 13.30 часа.

Музикалните събития ще завършат в края на април с изява на Камерна вокална формация с диригент Станимира Манолова.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина