Хора с фалшиви зелени сертификати в Пловдивско молят за ваксина

Автор: Plovdiv Now 224238
Хора с фалшиви зелени сертификати в Пловдивско молят за ваксина

Схемите за издаване на фалшиви сертификати за ваксини продължават в Пловдив. От прокуратурата са започнали проверка след материали в медиите, в който се посочва, че хора търсят начин да се сдобият с ваксина, тъй като са с фалшиви сертификати.

По указание на наблюдаващия прокурор следва да се установят лицата, признали пред медицински персонал, че притежават имунизационни удостоверения, но те не са истински, поради което и настояват да бъдат ваксинирани.  Ще се събират данни кога и по какъв начин те са се сдобили с тях и дали са заплащали за това на определени лица.

В хода на проверката ще се установяват данни за евентуално извършени документи престъпления, както и за нарушение на противоепидемичните мерки, свързани с издаването и ползването на сертификатите за ваксинация срещу COVID-19.

Проверката е възложена на отдел „Икономическа полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. Срокът за приключването е едномесечен.

Подобни новини

Деси

Бай Ганьо е велик, той е над всичко и всички. За него няма правила и съобразяване с околните.. той гледа само себе си и мисли ,че е хванал Господ за шлифера... Тази държавица в която преобладава простолюдието НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!!!

13:10, 15.01.2022
Отговора 0
Отговор

ДолоКире

аз съм свидетел ходят палят свещи кръстят се целуват икони и даже неизкат 75 лв бонус само и само да ги боцнат .... :D:D:D:D

21:05, 12.01.2022
Отговора 0
Отговор

Анти-ковидфашизъм

Тъпи сте та чак вдълбани.И ВАЩА РЕДАКЦИЯ ЩЕ ГОРИ!!!

23:35, 11.01.2022
Отговора 0
Отговор

Анти-ковидфашизъм

Бах ти и тъпата МАНИПУЛАЦИЯ.НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИ,ПРОБВАЙТЕ ПАК.ОЛИГОФРЕНИ МЕДИЙНИ

23:32, 11.01.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина