Хиляди бултраси тръгнаха към София за финала

Автор: Plovdiv Now 4769
Хиляди бултраси тръгнаха към София за финала

Хиляди бултраси тръгнаха към София, където ще се проведе финала за Купата на България между Ботев и Лудогорец.  Организираната екскурзия с автобуси потегли в 13:00 часа от стадион „Христо Ботев“, а с тях и десетки коли.

Сборният пункт ще бъде 15:30 часа при отбивката в района на Ихтиман а след това в 16:20 е организираният полицейски ескорт до стадион „Васил Левски”, потеглящ от Църна Маца. Стадионът ще отвори врати в 17:00 часа.

Зоните за паркиране за феновете на Ботев Пловдив са обособените джобове на бул. Евлоги и Христо Георгиеви в участъка между бул. Драган Цанков и ул. Гурко; ул. Кирил Видински между бул. Драган Цанков и Семинарията; дясната лента на бул. Драган Цанков в посока от Телевизионната кула до кръстовището на ул. Кирил Видински.

В същото време десетки служители на Община Пловдив също ще потеглят към София. Кметът Костадин Димитров е разрешил на всички свои подчинени да си тръгнат от работа в 15:00 часа, за да тръгнат към София. Самият той също ще присъства на мача, заедно с половината си екип.

До момента са продадени над 12 000 билета за двубоя, на стадиона също ще има отворени каси преди началото на срещата.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина