Хилда за концерта в Пловдив: Надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно!

Автор: Plovdiv Now 4420
Хилда за концерта в Пловдив: Надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно!

Българска филмова музика ще представи Хилда Казасян на турнето си „Да послушаме кино”. Концертите са на 9 юли в Бургас, на 11 юли във Варна, на 4 октомври в Благоевград и на 9 ноември в Пловдив.

„Изключително съм щастлива да ви поканя на концертите от националното ни турне, с толкова емоционалната за мен програма, опосветена на най-красивата, стара незабравима филмова музика от най-красивото истинско старо българско кино.

След толкова вълнуващия за мен успех, с който премина премиерата на този концерт в Зала 1 на НДК съм истински нетърпелива да го изживеем отново.  Програмата включва едни от най-популярните песни от толкова обичаните  български  филми, като "Любимец 13", "Козия рог", "Адаптация"... На сцената ще бъдем заедно с  изключителните музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а мои специални гости отново ще бъдат феноменалните Теодосий Спасов и Васил Петров. Аранжиментите, даващи изцяло нов облик на тази толкова красива музика са направени от Живко Петров и Христо Йоцов специално за тези концерти. И като към всичко това прибавим разкошната мултимедия подготвена от Васил Къркеланов, се надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно", споделя певицата преди концертите.

Концертът в Пловдив е на 9 ноември, от 19 часа в Комплекс "С.И.Л.А" . Билети се продават в билетен център пред община Пловдив и в цялата партньорска мрежа на Ивентим.бг.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина