Габриела Медарова мина под венчило, двойката чака първия си наследник

Автор: Plovdiv Now 8530
Габриела Медарова мина под венчило, двойката чака първия си наследник

Габриела Медарова мина под венчило. Бившата танцьорка се венча за своята изгора Стоян Янъков на церемония миналата седмица. Двойката се похвали и със своя първи наследник, който предстои да се появи на бял свят съвсем скоро, съобщава TrafficNews.bg. 

На фотосите Габи позира с бременно коремче. Булката е заложила на семпла, но стилна рокля, а след официалната част бързо е заменила неудобните обувки с кецове. Бъдещите родители сияят от щастие. 

Габриела и Стоян са сгодени от януари тази година.

Припомняме, че младата жена се прочу с пиянската си каскада в квартал Кючук Париж.  През лятото на миналата година, под влиянието на алкохол и наркотици, Медарова помля 10 коли, а след по-малко от месец причини телесна повреда на 21-годишната Катя Андреева в пловдивски бар.

На 12 март Габриела призна вината си по всички четири обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога, за нанасяне на значителни материални щети /около 40 хиляди лева/ и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Още същият ден тя се сдоби и с присъда. Магистратите в Районен съд е наказаха с 1 година лишаване от свобода, отложена с 4 години изпитателен срок, като ѝ е наложена пробационна мярка в рамките на 18 месеца "Ограничение в свободното придвижване" - забрана да напуска дома си между 22 часа вечерта до 6 сутринта.

Присъдата включва 800 лева глоба, отнемане на книжка за 1 година и половина, разноските по делото, като съдията уважи и частния иск на Катя Андреева в размер на 2000 лева. 

По всичко личи, че през последната година Габриела е сменила посоката и вече е поела по съвсем различен път в живота си. 

Екипът ни желае здраве и благополучие на младото семейство!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина