ФУДТЕХ отново представя най-доброто от хранителната индустрия в 27-то си издание в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4750
ФУДТЕХ отново представя най-доброто от хранителната индустрия в 27-то си издание в Пловдив

От 09 до 13 март 2022 в Международен панаир Пловдив ще се проведе международната изложба ФУДТЕХ. 27-ото издание на изложбата отново се организира в партньорство с браншови асоциации и се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.

Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии  се отличава с бързи темпове на развитие  заради все по-голямата популярност сред производители и търговци, предлагащи здравословни продукти с високо качество и модерни индустриални решения. Интересът на водещи  компании към  ФУДТЕХ  се дължи на възможността да презентират  своите изделия пред мотивирана публика, а за специалистите изложбата е привлекателна с иновациите  от целия спектър на хранителната промишленост.

ФУДТЕХ е място за бизнес растеж  заради  възможностите  за срещи с партньори и потребители сред всички участници във форума за агробизнес, вино,  храни и оборудване, който е единствен на Балканите.

ФУДТЕХ представя най-доброто от хранителната индустрия:  Екологично чисти и здравословни  продукти; Гурме деликатеси и модерна кулинария; Върхови технологии за преработка и съхранение; Демонстрации,  дегустации и майсторски класове.

 Съществена част от ФУДТЕХ е зоната, където се експонира и се демонстрира на живо техника за преработка на суровини, за производство на храни, за сортиране, пакетиране и етикетиране.

ФУДТЕХ завзема все по-голяма територия в Града на виното и деликатесите, който е единствен в България. В него са разположени зони за експозиции,  за демонстрации и дегустации, за презентации и майсторски класове, Гурме салон, кътове за отдих.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина