Фонтан в центъра на града тъне в мизерия и разуха – вместо вода разпръсква зловония

Автор: Plovdiv Now   3268
Фонтан в центъра на града тъне в мизерия и разуха – вместо вода разпръсква зловония

Фонтан в центъра на Пловдив е повреден и в лошо състояние. За това сигнализира читател на TrafficNews.

Водната атракция е разположена в парка на кръстовището на булевардите „Руски“ и „Шести септември“. По думите на читателя и от снимките, които е приложил към сигнала, той е счупен и от него се разнася неприятна миризма, а водата е зелена. Около фонтана плочките са разбити и счупени.

„Фонтанът е в супер център и през това място минават много туристи и хора“, пише в сигнала си читателят ни. Той изразява надежда, че чрез сигнала си ще привлече вниманието на „Градини и паркове“ и Район Централен, които могат да се намесят и поправят или да подменят фонтана с нов и той да радва минувачите или онези, които са избрали да прекарат време в парковото пространство между оживените булеварди.

Потърсихме за коментар кмета на Район "Централен" Георги Стаменов, за да го запознаем с казуса и предадем сигнала. Пред репортер на TrafficNews той сподели, че знае за проблема и вече е разпоредил на ОП "Чистота" да почистят района, за да може да се прецени какви действия могат да бъдат предприети за облагородяване на парка.

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина