Феновете на ФК Ботев с призив до Борисов за стадиона: Бойко, Колежа кога??? СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 5234
Феновете на ФК Ботев с призив до Борисов за стадиона: Бойко, Колежа кога??? СНИМКИ

Феновете на Ботев отново пуснаха специално обръщение по повод недостроения стадион „Христо Ботев“. Днес те засипаха възлови места в града с нова порция плакати с надписи на български и на английски: "Botev Plovdiv football club needs its home back", "Plovdiv needs, Hristo Botev stadium", "Колежа - СТРАСТ, ЛЮБОВ, ВЪЛНЕНИЕ. Нека тук расте следващото поколение!", "Цял град гори, колежа да се построи", "Европейска столица, без европейски стадион???".

За пореден ден Пловдив осъмна с призив за Колежа. Този път призивът е насочен директно към министър - председателя на Република България - Бойко Борисов и всички чужди медии, които присъстват на откриването на Европейската столица на културата. Това е втори пореден протест на "жълто-черните" за тази седмица, като само преди няколко дни отново алармираха обществеността за болката си.

Трансперантите са разположени на всички възлови места в града, за да може гостите, всички медии от Европа и обществеността да обърнат сериозно внимание, че градът - Европейска столица на културата за 2019-та година е без нито един футболен стадион.

"БОЙКО, КОЛЕЖА КОГА???", питат феновете на Ботев в обръщението си.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина