Феноменалният Том Джоунс убеди 3000 пловдивчани, че хубавата музика няма възраст

Автор: Мария Луцова 7112
Феноменалният Том Джоунс убеди 3000 пловдивчани, че хубавата музика няма възраст

Феноменален Том Джоунс забавлява феновете си с близо двучасово шоу и три биса в зала СИЛА снощи. Около 3000 почитатели на певеца се убедиха, че за хубавата музика възраст няма. На 79 години роденият в Уелс изпълнител демонстрира блестяща форма и брилянтен глас.

Той накара публиката да мечтае, да танцува, да пее с пълен глас най-големите му хитове. За да ги вкара в ритъма на концерта Джоунс изпя вселенския си хит „Sex Bomb“, а после ги погали с романтичната „Delilah“.  В миговете, когато сър Том изпълняваше лиричните си песни, публиката вадеше телефоните и започваше да снима. Когато запееше бързи парчета, тя скачаше, за да се забавлява като за последно. 

„Burning Hell“, „Mama Told Me Not to Come“, „Cry to Me“ от филма „Мръсни танци“, „Green, Green Grass of Home“, „What's New Pussycat?“, „It's Not Unusual“ и още много изумителни песни прозвучаха в зала „СИЛА“. 

Финалните акорди сложиха парчета – кавъри на вечни класики в музиката, като „What a Wonderful World“ на Луис Армстронг и  „Kiss“ на Принс. Към тях  сър Том Джоунс бе включил и любимата си песен на  Джо Кокър – „You Can Leave Your Hat On“ от филма „9 седмици и половина“. 

„Пея Принс“, защото той е гений“, обясни великият изпълнител. Той се поклони на пловдивската публика, благодари за посрещането и сподели, че му е харесало много и ще се върне пак. 

„Тук съм за първи път, но за мен е истинско удоволствие“, каза сър Том и представи на финала петимата музиканти, които направиха концерта му велик - едно от най-вълнуващите музикални събития, случили се под тепетата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина