Есенен базар Капана наближава с аромати, цветове и вкусове

Автор: Plovdiv Now 7581
Есенен базар Капана наближава с аромати, цветове и вкусове

Лятото си отива и наближава Есенният база "Капана".

Каним ви заедно да се потопим в магията на месец октомври, от 06 до 09, заедно с Базар Капана и колоритните български творци, даващи частица магия от себе си, скрита в техните творби. Мястото отново е на мостово съоръжение над ул. Гладстон, срещу часовника на Централна поща, пишат организаторите.

Над 101 български автори на ръчно изработени изделия, натурални храни и напитки отново ще ни изумят с въображението си, поднасяйки лично своите изделия, в които са вложили много труд и любов.

Ще имаме удоволствието да се насладим на отбрани производители на 100 % натурален мед, тахани, натурални напитки, сокове и комбуча, люти сосове, уникален цветен шоколад и деликатеси от родното Черноморие. Навсякъде ще се носи прекрасен аромат на хубаво кафе благодарение на приятелите ни от Goppion Caffe Bulgaria, а занаятчийската бира „Капана“ ще внесе айляка в базарните следобеди, след които ще наградим сетивата си със специалната селекция български вина за прохладните вечери.

Припознат като своеобразен карнавал на ароматите и цветовете Базар Капана отново ще представи нови предложения в творческия свят на декоративните свещи, био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, зашеметяващи декорации от стъкло, кожени изделия, свещи, керамични съдове, изделия от дърво и още много уникални идеи и изделия, специално подбрани за вас. Ще ви покажем много нови участници, сред които ще откриете продукти за любителите на къмпинга и планинарството, храни и аксесоари за кучета, изделия от корк, детски катерушки, дизайнерски чорапи, аксесоари и ръчно изработени лампи.

"Както винаги ще се постараем забавлявайки се заедно, да помагаме от сърце на благотворителни каузи и проблеми, за които ще ви разкажем в следващите дни, казват организаторите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина