Емил Марков, Йоана Буковска и Димо Алексиев забъркани в абсурден любовен триъгълник на сцената в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7125
Емил Марков, Йоана Буковска и Димо Алексиев забъркани в абсурден любовен триъгълник на сцената в Пловдив

„Една седмица, не повече“ или „Истински лъжи“ е името на спектакъла, който пловдивчани ще видят в Дома на културата „Борис Христов“ на 9 март 2021 г. от 19:00 ч.

Събитието е от афиша на Драматично-куклен театър "Константин Величков", Пазарджик. Участват: Емил Марков, Йоана Буковска, Димо Алексиев. Автор на пиесата е Клеман Мишел, режисьор на спектакъла е Емил Марков.

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел, един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел.

Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате. Екипът на „Истински лъжи“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.

Билети на касата на Дома на културата „Борис Христов“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина