Екшън в Столипиново: Неадекватен шофьор се заби в паркирана кола, блъсна човек и опита да избяга ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now   1330
Екшън в Столипиново: Неадекватен шофьор се заби в паркирана кола, блъсна човек и опита да избяга ВИДЕО

Екшън в Столипиново посред бял ден – неадекватен таксиметров шофьор предизвика ПТП и опита да избяга, сигнализираха читатели на TrafficNews. Случката се разиграла пред ОУ „Симеон Боливар“ в квартала, когато през улицата минава такси, чийто шофьор се забива в паркирана кола и блъска 64-годишен мъж. По информация на читателите до въпросния пострадал е имало и 2-годишно дете, както и още един мъж.

Допълват още, че шофьорът Петър е опитал да избяга, но хората наоколо го спрели. Той слязъл от колата и започнал да псува. Твърдят също, че мъжът е бил мъртво пиян и едва се държал на краката си.

„Изкара си члена и започна да пикае пред хората.“, казва свидетел.

„Не успя да избяга. Падаше и отново се изпревяше. Полицаите констатираха употреба на алкохол. 2,8 промила показа на място, след което му се направиха кръвни проби.“, коментира друг.

Блъснатият мъж е с наранявания и е бил откаран в болница, а шофьорът е бил задържан.

„Задържаха го само за 10 часа, ами ако беше убил някое дете, тогава ли щяха да го осъдят. Нашите деца редовно играят в двора на училището, можеше да се случи нещо по-лошо.“

На видеозаписи изпратените видеозаписи се вижда, че мъжът е във видимо нетрезво състояние, вади нещо от чорапа си, доближава го до устата, но го изпуска. Опитва се да го вдигне, но залита непрестанно.

 

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина