Две „дружини“ младежи рисуват заедно „Бъдещият Пловдив“ в кв. Капана

Автор: Plovdiv Now 4294
Две „дружини“ младежи рисуват заедно „Бъдещият Пловдив“ в кв. Капана

Проектът „Заедно на ТротоАрта“ акцентира върху работата в екип и приятелството. Създателите вярват, че само ЗАЕДНО ще променим света. Мотото на проекта е прекрасната българска поговорка „Сговорна дружина планина повдига“. Този проект има за цел да докаже, че пловдивските младежи могат да сътворят бъдещето заедно.
Два отбора, наречени „дружини“ от по 5 участника ще рисуват на открито пред Галерия Едно в квартал Капана. Темата на творбите на всяка „дружина“ е „Бъдещият Пловдив“.
Всеки отбор ще рисува на едно платно, като участниците ще се сменят на всеки 20 минути. В рамките на пет часа участниците ще представят тяхното виждане за бъдещият Пловдив.

Забавното рисуване „Заедно на ТротоАрта“,  организирано от ONE ART и Пловдив - Европейска столица на културата 2019 е на 23 август 2019 г. от 17:00 ч. до 22:00 ч.

„Ние продължаваме да вярваме в доброто. Вярваме, че не е достатъчно да оцеляваме физически, а трябва да израстваме духовно. Вярваме, че всеки има какво да даде. Просто трябва да му се даде шанс. Ние търсим, откриваме, даваме шанс.

Нашата мисия е да даваме шанс. На всички, които вярват в себе си, искат и могат да покажат нещо различно и стойностно. Даваме шанс на тези, които могат да нахранят душите ни с изкуство. Приветстваме творци от всички изкуства. Нямаме търпение да видим най-доброто от най-добрите. Защото както е казал Дега: Изкуството не е какво ти виждаш, а какво караш другите да видят“. При нас може да рисувате, а ако мислите че не можете, ние ще ви докажем че грешите“, споделят още ONE ART.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина