Две деца пострадаха в Пловдив, изскочили внезапно на пътя

Автор: Plovdiv Now 4182
Две деца пострадаха в Пловдив, изскочили внезапно на пътя

Две деца пострадаха при пътни инциденти в Пловдив през последното денонощие.

12-годишно момче е с избити зъби. Детето внезапно е изскочило с велосипеда си на пътното платно и се ударило странично в преминаващия автобус по улица «Димитър Талев». Инцидентът е станал вчера, в около 18,00 часа.

Шофьорът на рейса е 69-годишен. Пострадалото дете е било транспортирано в УМБАЛ «Св. Георги», където е оставено за наблюдение. Алкохолната проба на водача е отрицателна. Работата по случая продължава разследващ полицай от сектор «Разследване престъпления по транспорта» към Областната дирекция на МВР в Пловдив.

6-годишно момиченце също е пострадало при пътен инцидент, но в Столипиново. Произшествието е станало вчера, в около 17,30 часа на улица «Крайна», пред номер 19. 50-годишен водач на лек втомобил «Мерцедес» е ударил внезапно излязлото на пътното платно дете, което е било спешно транспортирано за преглед в болнично заведение с травми и натъртвания, но без опасност за живота. Водачът е изпробван за алкохол, но пробата му е отрицателна. Инцидентът е отработен по административен ред.   

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина