Двама пловдивчани осъмнаха в арестите, единият заплашва с убийство, другият шофира дрогиран

Автор: Plovdiv Now 7424
Двама пловдивчани осъмнаха в арестите, единият заплашва с убийство, другият шофира дрогиран

Двама пловдивчани са осъмнали вполицейските арести - единият за непристойно поведение, а другият - заради шофиране след употреба на наркотични вешества.

Патрул на Четвърто РУ се е отзовал снощи в около 21,30 часа на сигнал за нарушение на обществения ред на улица „Хан Аспарух“. Униформените са установили, че 38-годишен мъж е отправил закани за убийство и физическа саморазправа към друг - 28-годишен. Агресивното си поведение извършителят е насочил и към пристигналите униформени служители. Отведен е за едно денонощие в районното управление и срещу него е образувано бързо производство по Наказателния кодекс. Уведомен е дежурен районен прокурор.

Дрогиран шофьор пък е бил заловен в ранните часове на вчерашния ден в Пловдив. На булевард „Македония“ в около 3,00 часа екип на Първо РУ е спрял лек автомобил „Мерцедес“. 19-годишният младеж зад волана е бил във видимо неадекватно състояние и последвалата проверка с апарат за употреба на наркотици е дала положителен резултат. С полицейска заповед водачът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина