Друсани шофьори от Пловдивско в ареста, единият зад волана с три вида дрога

Автор: Plovdiv Now 4759
Друсани шофьори от Пловдивско в ареста, единият зад волана с три вида дрога

Няколко водачи са задържани за престъпления по пътищата в Пловдивско през изминалото  денонощие.

В около 20,30 часа на 23 ноември в село Първенец служители на Първо РУ са извършили проверка на водач на «Киа Рио». По надлежния ред е било установено, че 21-годишно момиче управлявало автомобила под въздействието на марихуана и амфетамин.

Няколко часа по-късно служители на същото районно са се натъкнали и на 24-годишен шофьор от Пазарджик да управлява автомобил по булаверд в Пловдив. Младият мъж е предприел пътуване със своя «Крайслер» след употреба на амфетамин.

Да шофира след употреба на коктейл от наркотични вещества е установен и водач на «Хонда Сивик». 26-годишен мъж от Чирпан бил спрян за проверка от служители на Трето РУ малко след 23,10 ч на 23 ноември. Техническото средство реагирало положително на кокаин, опиати и амфетамин.  

В РУ Асеновград пък е започната предварителна проверка за извършено престъпление от 55-годишен жител на Лъки. Той е бил установен от проверяващите да шофира нерегистриран мотопед «Хонда», а водачът бил и неправоспособен.

Лек автомобил «Мазда», управляван от 19-годишен, е бил проверен на територията на Съединение. Превозното средство било с поставени чужди регистрационни номера. По случая е започнато бързо производство.   

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина