Димитър Бербатов гостува под тепетата, за да представи книгата си

Автор: Валерия Василева 3635
Димитър Бербатов гостува под тепетата, за да представи книгата си

Димитър Бербатов ще гостува в Пловдив, за да представи автобиографията си. Премиерата на „По моя начин” вече събра над 1000 почитатели на красивия футбол. Днес стана ясно, че Бербо ще стартира национално турне, за да представи книгата си в още 6 града.

Турнето стартира със среща в Благоевград – родния град на голмайстор №1 за България. Представянето пред пловдивската публика ще се състои на 3 декември в книжарницата на МОЛ "Пловдив". Преди да акустира в града на тепетата, Бербатов ще посети Велико Търново, Русе, Варна и Бургас. 

В По моя начин” Димитър Бербатов  разказва не само футболни, но и житейски истории, без задължителен хепиенд – с надеждата всеки да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”. Написана честно и неподправено, официалната автобиография (в съавторство с Найден Тодоров и Димитрина Ходжева), не спестява нищо и проследява както успехите, така и най-тежките моменти от живота на Димитър. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина