17 наркодилъри залови полицията при спецакция в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 179
17 наркодилъри залови полицията при спецакция в Пловдив

При специализирана полицейска операция през изминалата седмица са задържани общо 7 души - наркодилъри, като у тях са открити значителни количества дрога от различни видове.

С различни количества марихуана, амфетамин, клоназепам и хероин на територията на Четвърто и Шесто РУ в Пловдив били засечени осем души на възраст между 21 и 38 години. 

Над 200 грама амфетамин, електронна везна, мобилен телефон и парична сума били иззети при съвместни процесуални и следствени действия от служители на отдел „Криминална полиция“ и сектор „Специализирани полицейски сили“ от микробуса и жилището на 46-годишен от Браниполе.

В пловдивския квартал „Столипиново“, в апартамента на 40-годишен криминално проявен и осъждан мъж и 63-годишния му баща, колегите им от Шесто РУ намерили около 26 грама суха зелена листна маса със съдържание на ново психотропно вещество, 40 таблетки клоназепам и електронна везна със следи от марихуана.

В рамките на спецакцията при обиск и претърсване в апартамента на 27-годишен жител на Пловдив  служители на Първо РУ открили 22 таблетки екстази и близо 7 грама марихуана. Цигари със съдържание на суха зелена листна маса и разфасовки амфетамин иззели от четирима младежи на възраст между 19 и 24 години.

Междувременно 27-годишен мъж и 18-годишно момиче, занимавали се с разпространение на дрога, били задържани с над 3 грама марихуана и 2,5 грама амфетамин от криминалисти в жк „Тракия“ в областния град.

По случаите са образувани полицейски производства под наблюдението на прокуратурата.

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина