Демон излиза от недрата на Братската могила! Пуснаха трейлъра на Hellboy, сниман в Пловдив ВИДЕО

Автор: Благовест Андонов 9820
Демон излиза от недрата на Братската могила! Пуснаха трейлъра на Hellboy, сниман в Пловдив ВИДЕО

Анунг Ун Рама, известен като Хелбой, се ражда от недрата на Братската могила пред погледа на нацисти, търсещи окултни сили.  Така започва новият трейлър на касовата продукция  Hellboy, която е reboot на поредицата.

Филмът, на който се възлагат големи надежди, ще излезе на кината през април, а снимките му продължиха повече от две години. Холивудският екип бе окупирал района на Братската могила през  октомври и ноември  2017 година. Освен в България, другата част от филм бе заснета във Великобритания.

 В главните роли са  Дейвид Харбър и Мила Йовович.  В каста за холивудския филм личат имената на няколко българи. Сред тях е  Тихомир Винчев, който се е снимал и в „Непобедимите 2“, „300: Възходът на Империята“ и „Непобедимите 3“. Също така и Атанас Сърбев, участвал в  „Хитмен” и „Механикът”.

„Хелбой 3“ е на сценаристите Андрю Косби (тв сериалът „Еврика”), Кристофър Гордън (видеоигрите след сериала „Бъфи, убийцата на вампири“) и Майк Маньола (създател на кино поредицата „Хелбой“). Режисира се от Нийл Маршал, популярен от телевизионни сериали като „Игра на тронове”, „Западен свят” и „Ханибал”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина