Държавен куклен театър - Пловдив кани днес на втора премиера на “Приключение с маймунка“

Автор: Plovdiv Now 5666
Държавен куклен театър - Пловдив кани днес на втора премиера на “Приключение с маймунка“

Днес от 10:30 и 11:45 ч. в Държавен куклен театър - Пловдив ще се състои втората премиера на спектакъла "Приключение с маймунка". Представлението е за най-малките приятели на театъра. В него те ще открият колко е важно да бъдем добри един към друг, и че когато си помагаме правим света по-добър.

Текстът и режисурата са на Ева Кьосовска. Пиесата е написана в рими, което я прави още по-забавна и запомняща се. Сценографията на Виржиния Петкова допринася за прекрасното настроение на пиесата, а куклите ѝ са изключително атрактивни и симпатични.

"Приключение с маймунка" е дебютен спектакъл за двама от актьорите на Държавен куклен театър - Пловдив - Елин Стоянова и Венцеслав Димитров, завършили класът на проф. Жени Пашова тази година. За пръв път те ще покажат невероятния си талант и въображение на пловдивската публика.

Актрисата Михаела Андонова се превъплъщава в главния герой - палавата маймунка. Както винаги - интересна и завладяваща - тя създава един пълнокръвен образ, в който много деца могат да се припознаят.

 

Приключение с маймунка

Драматизация и режисура: Ева Кьосовска

Сценография: Виржиния Петкова

Музикално оформление: Ева Кьосовска

Участват: Михаела Андонова, Елин Стоянова, Венцеслав Димитров

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина