Да превърнеш хобито в професия! Пловдивски юрист издаде нова книга в жанр екшън трилър

Автор: Plovdiv Now 7127
Да превърнеш хобито в професия! Пловдивски юрист издаде нова книга в жанр екшън трилър

 Bar CRAFT Kapana  стартира годината като европейска културна столица с едно дългоочаквано литературно събитие. Първият гост е писателят Николай Пеев, който ще представи новата си книга The Interview / Интервюто.

Николай Пеев обещава на почитателите си един шеметен екшън-трилър, с много обрати, който ще ги държи в напрежение до последната страница. На представянето те ще могат да получат книгата с автограф от автора.

Николай Пеев е на 30 години, родом е от Пловдив. За себе си казва, че е „юрист, който се бори с несправедливостта през деня, и писател нощем – когато трябва да се бори скуката“. Работи в сферата на принудителното изпълнение и недвижимите имоти. Писането приема по-сериозно от хоби, защото изпипва всеки детайл по професионален начин, колкото и време и усилия да му коства това. Вярва, че българската литература може да стои редом до световни автори и да бъде ценена и уважавана. Според него за това може да допринесе всеки от нас – авторът, като пише добре, а читателите, като подкрепят повече българската литература.

Дебютният му научнофантастичен роман „Денят на инвикта“ получи номинация в националния конкурс „Любима книга на 2016 г.“ в категория фантастика. Преведен е на английски и фигурира в най-голямата библиотека в света – тази на Конгреса на САЩ.

Интересен детайл в организацията на представянето на новата му книга е, че всички гости, които посетят събитието облечени официално, с тъмносини (!) костюм или рокля, ще могат да закупят книгата на преференциална цена.

Представянето на книгата е тази вечер от 18.30 часа в Bar CRAFT Kapana  на ул. Абаджийска № 15 в Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина