Д-р Нели Иванова - емблемата на денталната клиника на Ванко1

Автор: Plovdiv Now 63308
Д-р Нели Иванова - емблемата на денталната клиника на Ванко1

"Работата ми, това е най-силната страна от мен". Това е мотото на д-р Нели Иванова - емблема на новата супермодерна естетична дентална клиника в Пловдив- V1 Clinic by dr. Neli Ivanova. Тя е човекът, който е посветил живота си на работата и за нея най-важното е да подхожда с професионализъм към своите пациенти. След над 7 години натрупан опит, тя вече се грижи за усмивките и естетиката на близо 2000 хиляди пациенти, като отделя специално внимание на всеки един от тях. Преди година основателят на клиниката и водеща фигура в реализацията на V1 Clinic by dr. Neli Ivanova, Иван Главчев оценява професионализма на д-р Иванова и отправя предложение за съвместна работа. Макар от толкова кратко време, V1 Clinic by dr. Neli Ivanova вече е със стандарти, които отговарят на европейско ниво. Д-р Иванова споделя, че в клиниката постоянно идват нови пациенти от цяла България, а и не само. Всекидневно получават и голям брой запитвания от чужбина.

Д-р Нели Иванова предлага на пациентите широк спектър от процедури. Това са - бондинг с висококачествен материал, избелване на зъби, поставяне на циркониеви и прескерамични фасети, филъри на основата на хиалуронова киселина, ботокс, бустер и мезотерапия, ПРФ, венозни бустери.

Палитрата от процедури в клиника V1 Clinic by dr. Neli Ivanova не свършва до тук. Там може да се подложите на орална хирургия-поставяне на импланти, вадене на зъби и ратенирани мъдреци и всичко, което обхваща ортодонтията. Денталният център съвсем скоро ще разполага с най-високото ниво дентален лазер, който може да се използва за различни видове процедури- хирургични, пародонтални и повишаване качеството на ендодонтските лечения и избелване на зъби.

Клиниката скоро ще започне работа и с единствения в града ЗD рентгенов апарат Vatec smart plus, който е с изключително ниска доза на облъчване.

- Какво не знаят пациентите за д-р Нели Иванова?

-Завършила съм Факултета по дентална медицина към Медицинския Университет- Пловдив. Имам  вече над 7 години стаж, като смея да твърдя, че съм натрупала богат опит и голяма маса от доволни пациенти. Започнах да работя още в 3 курс в университета. Бях на стаж в стоматологичен кабинет - семейна практика. Започнах да им помагам, а след това останах на работа при тях. 

Те също бяха с хубава база и имаха много пациенти. Останах в кабинета близо 5 години, в които натрупах сериозен опит. Имаше периоди, в които съм поемала и цялата тяхна практика- с около 25 човека на ден работих в продължение на месеци. Именно този опит ме направи изключително бърз зъболекар, който може и да взима светкавични решения.

След това реших да създам собствена практика и отворих кабинет , в който работех с моя колежка. В продължение на две години съчетавах майчинство с работа.  С течение на времето обаче тези няколко часа въобще не ми стигаха, защото имах доста пациенти и вече исках да направя нещо, което да e по-сериозно, за да може да имам по-голямо поле за изява.

- Съчетавате стоматологията и с различни естетични процедури. Това мода ли е или необходимост?

- В стоматологията сякаш всичко ми беше ясно. Имах нужда да разнообразя с нещо по-различно. Започнах да ходя на курсове в сферата на естетиката, но информацията там ми бе крайно недостатъчна. Продължих да търся литература и да чета, за да се образовам още в тази насока. Това беше изключително дълъг период за мен, понеже е доста трудно да научиш за специфичните техники в естетиката. Но знанията, в съчетание с натрупания опит дават своите резултати. Процедурите, с които се занимавам в момента, са ми интересни и когато го практикувам хората са щастливи от крайния резултат, а на мен това ми доставя удоволствие.

-Като какъв човек бихте се описали в работата?

-Когато вляза в клиниката съм изцяло отдадена на работата си, нищо друго не може да ме разконцентрира. Нямам фиксирано работно време и мога да работя докато не приключа с цялата работа, която имам за деня. Това е най-силната ми страна, а  съдружието с господин Главчев е изключително приятно, лесно и стриктно.

Историята започна от там, че господин Главчев ми беше пациент и имахме едно дълго лечение. В самите посещения сме обсъждали всякакви теми около работата ми. Споделях му, че не ми стига времето, че искам нещо ново. Тогава той ми направи предложение за клиниката. Това беше негова идея, защото ме оцени като специалист и видя, че съм човек, който иска да се развива. След това заради организационните умения на г-н Главчев, периодът от идеята до създаването беше кратък. Аз изключително много се радвам за това че ги прилага и в управлението на клиниката. Той е на много високо ниво като мениджър и управлява клиниката си по всички европейски стандарти!

-Разкажете ни за инициативата, която  Ванко 1 обяви още с откриването на клиниката.

-Това е изцяло негова инициатива. За да помогне на хора в нужда, той реши да посвети и част от времето на специалистите, които работят в клиниката. Има доста желаещи вече и се опитваме да подбираме наистина нуждаещите се. Няма някакви точни и ясни критерии, няма документи, с които трябва да се докаже, че си социално слаб. Просто ако някой има нужда ние му помагаме и си вършим работата. Целият екип от клиниката взима участие в инициативата абсолютно безвъзмездно. Нека те не мислят това за нещо краткосрочно, защото както обяви господин Главчев, това ще се случва до края на живота му.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина