Съдът с четвърти опит за дело срещу транссексуалния Севдалин, ужилил пловдивски салон за красота

Автор: Plovdiv Now 4070
Съдът с четвърти опит за дело срещу транссексуалния Севдалин, ужилил пловдивски салон за красота

Районният съд в Пловдив ще се опита да даде ход на делото за четвърти път срещу Севдалин Асенов.  Делото за измама срещу транссексуалният трябва да се гледа в понеделник, след като бе отложено в началото на ноември. Тогава травеститът не се яви в залата, а след това стана ясно, че е пуснат за общодържавно издирване.

Обвинението му е за измама за 1600 лева.  Мъжът, който се възприема като дама, се подложил на няколко процедури, но без да си плати. За да оформя прическата си, той посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, травеститът успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите

В досъдебното производство  Асенов е казал, че в Пловдив живеят родителите му, а той е на квартира в София. На последното заседание нямаше и представител на измамения салон – Дима Стил, но в деловодството на съда все пак е постъпил иск за конституиране на дружеството като граждански ищец.

От обвинението срещу Севдалин става ясно, че същият е бил чест посетител в студиото за разкрасяване. Един ден той е поискал най-скъпата процедура за поставяне на коса. В края на деня обаче, когато вече бил готов, той казал на фризьорката, че у него няма цялата сума. Затова ще отиде до приятеля му, който живеел наблизо, за да вземе парите. След затваряне на вратата на студиото Асенов така и не се появил. Управата подала жалба и транссексуалният се сдобил с обвинение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина