Честита 2019-а, пловдивчани! Градът е напълно блокиран, а положението по улиците и плашещо СНИМКИ

Автор: Деница Лещева 4121
Честита 2019-а, пловдивчани! Градът е напълно блокиран, а положението по улиците и плашещо СНИМКИ

Липсата на сутрешен трафик в днешния ден изненада всички ни. Улиците бяха почти празни, а денят съвсем не приличаше на делничен ... досега!

Честито, пловдивчани! Градът ни е абсолютно блокиран. Около Сточна и Централна гара минаване няма, а положението е направо страшно!, пише читателка на Plovdivnow.bg. Огромни са тапите и по "Руски", както и по "6-ти септември". Колите едва пъплят и по "Мария Луиза" и "Източен". 

Казано накратко - всички булеварди, от които се очаква да "поемат" трафика след затварянето на "Цар Борис Обединител", са абсолютно неизползваеми. Ако все пак желаете да станете част от едно голямо приключение, преминавайки по тях, освободете си поне час. Толкова е отнело придвижването от Панаира до Тракия за наш читател. Изглежда той е бил сред късметлиите, защото негов съгражданин споделя, че толкова му е отнело да премине по ул. "Цанко Дюстабанов".

"След няколко години никой няма да помни тапите", обеща преди време кметът на града. Междувременно от МВР изказаха становище, че са твърдо против затварянето на основната пътна артерия в града ... но нямат думата! Изглежда съгласуването и диалога между компетентните органи и институции не са приоритет на Европейската столица на културата.

И докато очакванията към идната година са противоречиви, настроенията на много от жителите на Пловдив стават все по-мрачни. Заради трафика и невъзможността да се справим с него. Заради непукизма, с който обстановката се утежнява в най-натоварените дни от годината. Заради това, че ентусиазмът и желанието да оберем овациите на 12 януари се отразяват негативно на ежедневието на жителите на Евростолицата. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина