Булевард „Дунав“ се осея с дупки като швейцарско сирене от Пловдив

Автор: Plovdiv Now 793
Булевард „Дунав“ се осея с дупки като швейцарско сирене от Пловдив

Пътната настилка по булевард „Дунав“ в района на завода за майонеза е в изключително лошо състояние. Независимо от подадените сигнали до момента районът не е ремонтиран, съобщи TrafficNews.bg

Обилните дъждове през пролетта и интензивното движение допълнително спомагат дупките да стават все по-големи. Настилката в някои части на булеварда по-скоро прилича на узряло парче сирене с дупки, отколкото на асфалтиран път, допълват читателите ни.

Районът е изключително оживен заради фабриката за майонеза и офисите на други големи фирми в тази част на квартал „Гагарин“. Допълнително ситуацията се усложнява и от паркиралите автомобили. Доста често се случва да няма достатъчно място за преминаващите коли и по принуда те влизат в големите дупки. Някои от тях са с дълбочина от 5 до 10-15 см.

Не един и два са случаите на спукани гуми или изкривени джанти, особено при по-обилен дъжд, когато лунният пейзаж се маскира от водата. Живеещите в тази част на булевард „Дунав“ остават с надеждата, че проблемът с дупките по пътя най-накрая ще бъде разрешен.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина