Ботев гостува днес във Враца, Локо приема Царско село

Автор: Plovdiv Now 3952
Ботев гостува днес във Враца, Локо приема Царско село

Ботев Пловдив гостува на Ботев Враца в среща от efbet Лига. Мачът е днес от 17:15ч. на стадион "Христо Ботев" във Враца.

Тази среща ще е първата във футболния ни елит от 21 март. Първенството имаше сериозна пауза заради световните квалификации и заради изборите. 

Мачът е много важен и за двата отбора, които могат да избегнат участие в последната четворка, която ще се бори за спасение. 

В момента в класирането Ботев е десети с 21 точки, а врачани са 13-ти с 18. Отборите от 7 до 10 място се спасяват и ще играят за седмото място, което дава бараж за Лига Европа, а тимовете от 11 до 14-то място ще се борят за оставане, като само победителят в групата се спасява, вторият ще играе бараж с третия от Втора лига, а 13-я и 14-я ще изпаднат.

В отсъствието на щаба Ботев ще бъде воден на треньорите от школата Милен Кунчев и Георги Онов. 

Съдия на двубоя ще е Иво Андреев. 

Локомотив Пловдив пък ще е домакин на Царско село в среща от efbet Лига. Мачът е днес от 19:30ч. на стадион "Локомотив". 

Това ще е първа среща за двата тима след близо триседмичната пауза в първенството. За последно Локомотив игра в първенството на 20 март и победи като гост Арда с 2:0. На 20 март игра и Царско село, който направи 1:1 като домакин на шампиона Лудогорец.

В класирането Локомотив е втори с 43 точки, а Царско село е на деветото място с 25 точки. 

Първата среща между двата отбора завърши при успех с 3:0 на Локомотив като гост Царско село. 

В Локомотив има кадрови проблеми, след като трима играчи са с коронавирус - Паоло Уртадо, Лукас Салинас и Александър Иванов. Трайно контузен е Мартин Луков, а наказан е Кристиан Гомис. 

Съдия на двубоя ще е Ивелин Занев. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина