Болшой московский цирк идва в Пловдив с извънземен спектакъл

Автор: Plovdiv Now 13676
Болшой московский цирк идва в Пловдив с извънземен спектакъл

Болшой московский цирк идва в Пловдив на 24 март, за да покаже новия си разтърсващ спектакъл “OFU”.  Шоуто ще започне в  20:00 ч. в зала Колодрума. 

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO” преди две години, още говорят за увлекателната история на човека похитен от извънземни. Програмата “OFU” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно. Шоу спектакълът “OFU” остава трайна следа в съзнанието с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много изненади. Декорите са зашеметяващи - от гигантската летяща чиния до огормен луна парк на сцената, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни. Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи.
Деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. За целта родителите или придружителите на децата трябва да носят акт за раждане на детето.

Цените на билетите са от 40 лв. до 100 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина