Бойко Борисов: И децата знаят, че изнасяме оръжия, а Нинова излиза и казва „не

Автор: Plovdiv Now 4199
Бойко Борисов: И децата знаят, че изнасяме оръжия, а Нинова излиза и казва „не

Като чудовищна разруха определи пътя Видин-Монтана-Враца бившият премиер Бойко Борисов, който днес е на среща с актива на партията в града на баба Вида.

„Спрях на отсечката и ми си реве, една година пътят не е кърпен, една година промяна. Това е чудовищно? Защо спите видинчани? Единствената държава, която взе повече пари след Брекзит, бе България, но всеки ден бях по пътищата, сега ми се реве като минавам по тях, а им оставихме парите за магистрали в сметката", обяви той.

Той коментира и казуса с газа.

„Вчера по нито една телевизия не искат да кажат името на посредника за газа– знаете ли какви пари се изсипват и какъв натиск има върху тях. Шапка им свалям, който направи схемата с газта, евала“, каза още той.

Борисов се пошегува, че за да преглътнат по-лесно българите огромните лихви от взиманите в момента заеми ще им пее Ицо Хазарта.

„Ицо Хазарта депутат, можете ли да повярвате. Като четох вчера какво говори неговия съдружник и ортак, евала“, заяви той

Той разкритикува и позицията на правителството относно износа на оръжия към Украйна.

„Не се правете на ястреби, щото сте гълъби! И децата знаят, че изнасяме оръжия, а Корнелия Нинова излиза и казва „не, абсурд, той Бойко иска, аз не““.

„Аз мога да поема отговорност за управлението на страната или веднага или в рамките на година, после ще стане страшно и ще трябва да се ориентираме към Терминал 3 и кой откъде е“

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина