Боата и всички други змии и тарантули напускат “Гранда“

Автор: Plovdiv Now 4915
Боата и всички други змии и тарантули напускат “Гранда“

Договорът на зоомагазина в ТЦ „Гранд” ще бъде прекратен. Собствениците ще се изнесат от търговския център и ще търсят нов дом на екзотичните животни, които продават.

„Ще търсим нови помещения без общи тавани и в големи търговски центрове”, каза собственикът на магазина пред Нова Тв.  Той разказа, че животното е избягало, докато те са били в обедна почивка.  Хващането на змията пък било изключително лесно, но след като обстановката в „Гранда” се е успокоила.

„След като си тръгнаха хората, медиите, гражданска защита и полицията, успяхме да я намерим бързо. Беше се увила в един ъгъл на труднодостъпно място, но я взехме”, каза мъжът.

Припомняме, че повече от 8 часа пожарникари, еколози и полицаи издирваха влечугото в търговския център.

Собственикът й я е отнесъл извън търговския център. Пловдивчани могат да си отдъхнат и да спят спокойно. Децата утре също могат спокойно да тръгнат на училище.

Змийската сага беше на приливи и отливи - ту жълтата анаконда беше локализирана, ту не беше, ту я бяха напръскали с нещо, ту изобщо не я бяха виждали...

В крайна сметка всичко приключи с хепи енд - особено за полицаите и пожарникарите, които иначе цяла нощ щяха да бдят в района на търговския комплекс Гранд.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина