Блъснатата от Иван Капитана жена била с редица травми, но вече е оперирана

Автор: Plovdiv Now 2641
Блъснатата от Иван Капитана жена била с редица травми, но вече е оперирана

Блъснатата от рокера Иван Капитана жена е с била с редица травми, но вече е оперирана и се възстановява. Тя е претърпяла успешна операция. 

Майка ми беше оперирана. Според лекарите интервенцията е била успешна и състоянието ѝ в момента е стабилно. Има счупен прешлен, контузии на раменния пояс, мишницата, травми на корема, долната част на гърба и таза, както и на гръдния кош. Според медиците това е средна телесна повреда. Днес имаме среща и със съдебен лекар, който ще опише травмите ѝ”. Това заяви в ефира на Нова Тв синът на пострадалата жена Габриел Карашлиев, който е станал свидетел на случилото се.

По думите му семейството му празнувало кръщенето на сина му. „Бяхме доста хора. Имаше и много деца на празника. След края на празненството майка ми беше застанала до задната врата на колата ни и си сменяше обувките. В този момент водачът подкара колата си на заден ход с мръсна газ и притисна майка ми към вратата, от което са и нейните травми”, разказа Карашлиев. И допълни: „Доколкото видях, шофьорът беше изваден от колата. Беше във видимо нетрезво състояние. Тестваха го на място и дрегерът отчете 3,31 промила алкохол. Никога не съм виждал шофьора”.

Вчера следобед съдът обаче го пусна на свобода без да му налага никаква мярка за неотклонение. 

Припомняме, че рокерът беше заловен от пътни полицаи на бул. „Княгиня Мария Луиза“ в областния град. При изпробването му с дрегер е отчетен резултат над 3 промила.

След инцидента Капитана  отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, а също и да даде кръв за химически анализ. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина