Безплатни танци очакват пловдивчани в Дома на културата “Борис Христов“

Автор: Plovdiv Now 5501
Безплатни танци очакват пловдивчани в Дома на културата “Борис Христов“

Безплатни танци очакват пловдивчани от 06 до 17 февруари в Дома на културата „Борис Христов“.

Професионален екип от над 50 преподаватели ще научат желаещите на латино-американски и стандартни танци, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци , Kangoo Jumps, Пилатес, йога и много други.

През целия период обичащите танците пловдивчани ще могат да пробват по един час във всеки стил, който се предлага напълно безплатно. Инициативата се организира по повод навършването на годишнина от създаването на танцова школа в града под тепетата. Всеки участвал в часовете ще получи талон “доведи приятел безплатно”.

Обучителните програми на танцовата школа са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Тези, предназначени за деца и млади хора например, целят да развиват тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантират богат избор от възможности за разнообразни танцови изяви и участия. По този начин се постига цялостно образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина