Бетонният мост - екран за любовните трепети на пловдивчани

Автор: TrafficNews 1862
Бетонният мост - екран за любовните трепети на пловдивчани

Мостове се изграждат, за да свързват хората. Бетонният мост, който вече носи името „Тодор Александров“, също служи за това – да свързва хората от централната част на града с тези от кв. Кючук Париж. И макар да беше разрушен, за да бъде повдигнат и сега да тече усилена работа по неговото възстановяване, той не спира да изпълнява основното си предназначение, видя репортер на TrafficNews.

С бързи темпове: И 12-те огромни греди са положени на мост „Тодор Александров“

Докато текат ремонтните работи и мостът е строителна площадка, преминаването по него е спряно както за пешеходци, така и за автомобили, а подстъпите са препречени с огради. Те, обаче, не се оказват преграда за чувствата на млади хора, които са избрали именно съоръжението, за да демонстрират пред любимите си и света чувствата, които изпитват.

Първоначално беше окачен един транспарант с послание „Карай внимателно, обичам те!“, но по-късно върху парапета се появи и втори. Вероятно спряното движение за пешеходци позволи на надписа да остане дълго време и да не бъде премахнат, което е окуражило и друг да постави свой.

Така мостът, макар и да не служи за преминаване, демонстрира свързването на младите хора, вероятно напук на временното неудобство, което причинява ремонтът. 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина