Български почин: Пловдивски ресторант нареди кухненската посуда на тротоара, за да я „дезинфекцира“

Автор: Plovdiv Now 6502
Български почин: Пловдивски ресторант нареди кухненската посуда на тротоара, за да я „дезинфекцира“

Пловдивски ресторант показа нагледен пример за това как не трябва да се извършва дезинфекция. Или как уж спазваме противоепидемичните мерки, но по български. Това показва снимка на гражданин, който е публикувал в групата „Забелязано в Пловдив“. На нея ясно се вижда как персоналът на ресторант „Джоана“ се готви отново да отвори врати.

В заведението кипи масово почистване. До тук добре, проблемът е обаче е, че част от кухненската посуда е наредена на тротоара пред заведението и се мие с маркуч. Именно това възмути и десетки потребители в социалните мрежи, като едни заявиха, че това е недопустимо, а според други има и положително страни – това може да е първото и последно щателно почистване на някои заведения в града.

Потърсихме за коментар представители на  съответното заведение. Свързахме се с управителят Димитър, който заяви, че това е монтаж. Такова нещо не е имало и не би било допуснато от него, който е в бранша от 30 години. Според него това е нагласено от техни конкуренти.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина