Автомобили превзеха тротоари и тревни площи в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2299
Автомобили превзеха тротоари и тревни площи в Пловдив

Автор: Георги Тошев

Неправилните паркирания и изобретателността на шофьорите в Пловдив, при липсата на паркоместа, вече не учудват никого, но от TrafficNews продължаваме да ви показваме нерегламентирано спиране върху тротоари и зелени площи. С покачването на температурите шофьорите водят допълнителна битка за паркоместа, като основната цел е намирането на най-добрата сянка. А какво по-хубаво място за спиране може да съществува от парка?

Там има дървета и гъста сянка, нищо че се налага паркиране върху тротоар или зелени площи.

По-големият проблем според живущите обаче е, че никой не взима отношение и все повече шофьори започват да се чувстват безнаказани.

„Това е паркчето на ъгъла на бул. „Цариградско шосе” 51 и ул. „Удроу Иилсън”. След позвъняване на служебен телефон на репатрак, отговорът беше, че законът не позволява вдигането на автомобили от тревни площи, трябвало да се обадим в районното и те да реагирали с фишове. След позвъняване в районното управление - реакция никаква”, написа наш читател до медията ни.

„Това е парк а не паркинг. Как майки с колички биха пресекли булеварда и преминали през тротоара? Може би като прескачат автомобилите?”, допълни той.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина