Астролог посочи основните късметлии на октомври

Автор: Plovdiv Now 969
Астролог посочи основните късметлии на октомври

Известният астролог Тамара Глоба нарече октомври месец на важни промени, които ще донесат промени не само в личния, но и в обществения живот на всички знаци на Зодиака.

Политиките на много компании ще се променят и онези области от живота, които преди това не са били засегнати, ще излязат на преден план. Много знаци ще изпитат трудности във финансовата сфера, но ще успеят да се справят с това до ноември. Особено тя откроява периода около затъмненията – от 9 октомври до 20 октомври и от 26 октомври.

Астрологът смята, че договореностите, постигнати през пролетта, могат буквално да изчезнат през октомври. Промените обаче няма да са само към по-лошо. Глоба вярва, че три знака от зодиакалния кръг ще имат голям късмет. Сред тях тя откроява Телец, Лъв и Козирог, на които определено ще им провърви.

Телец

Земният знак ще има късмет през първата половина на месеца, казва Глоба. Телците трябва да очакват сериозни лични и творчески успехи. Знакът трябва да се огледа и да не свързва живота си с хора, за които не е сигурен. Също така трябва да избягвате съмнителни предложения.

В същото време през второто десетилетие Телецът може да преживее лични увлечения, така че трябва да бъдете внимателни към околните. Освен това трябва да внимавате за подписаните документи - може да възникнат проблеми поради грешки. Не трябва да забравяте и почивката.

Лъв

И отново началото на месеца ще бъде изключително успешно за знака. Лъвовете ще се почувстват приповдигнати, особено по лични въпроси. Според Глоба ще изглежда, че животът на знака е близо до идеала. От друга страна, те ще получат много интересни предложения за работа и ще изберат най-привлекателните.

През втората десетдневка на месеца огненият знак ще забави малко темпото и ще обърне лице към любимите хора. Астрологът съветва да не пилеете пари и да се ограничите в храната. Причината е, че увеличените печалби не траят вечно, както и здравето. От излишното хранене стомахът на Лъвовете може да се провали.

Козирог

За земния знак целият месец ще бъде изключително успешен. През първата седмица трябва да очаквате значителни успехи в бизнеса. А през втората половина на месеца - значителна финансова печалба, която Козирозите чакат толкова дълго. Трябва да бъдат внимателни в разговорите с ръководството, защото може да се сменят редица шефове.

В края на месеца е възможно голямо преустройство в професионалната сфера, както и появата на нови приятели и колеги. Новите неща ще изискват активност, така че си струва да си дадете почивка в средата на октомври и да подобрите малко здравето си, казва астрологът. Като цяло атмосферата на месеца ще бъде изключително положителна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина