Блатечки, Врачански и куп комици забъркват “гореща“ любовна история в Пловдив СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 8496
Блатечки, Врачански и куп комици забъркват  “гореща“ любовна история в Пловдив СНИМКИ

Премиерата на театралния спектакъл "ГОРЕЩО" в Пловдив ще е в  Дома на културата „Борис Христов“. Обичаните актьори Асен Блатечки, Невена Бозукова - Неве, Калин Врачански, Милена Маркова - Маца, Стефан Иванов ще се забъркат в една любовна смешна история от майсторката на романтичните комедии Жозиан Баласко ("Бившата жена на моя живот", "Дядо Коледа е боклук", "Омайна нощ", "Вик за любов").

Всичко е въпрос на химия. Едва ли има някой, който не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещата комедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

Силно типизираните и контрастни персонажи са неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния, те са като деца - плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

Едно нажежено до крайност представление, а какво точно ще се случи, публиката ще разбере утре вечер - 3 декември 2018 г. от 19.00 ч. Билети се продават на касата на МаскАрт в Дом на културата "Борис Христов".

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина