Арестуваха пловдивски дилър за опит за палеж

Автор: Plovdiv Now 5077
Арестуваха пловдивски дилър за опит за палеж

Известният пловдивски дилър Иван Керански, по-известен като Гъзев, е задържан в полицията, научи plovdivnow.bg. Той е заподозрян за опит за палеж на автомобил в жр "Тракия" . Колата, паркирана до бар "Playboy", е била полята със запалителна течност.  Охранителни камери са запечатали мъж, който се върти около превозното средство. Същата вечер Гъзев се опитал да влезе в еротик бара, но не е бил допуснат от охраната. Той имал вражда с единия от барманите и затова подозренията за колата падат върху него. Автомобилът, залят със запалителна течност, е собственост на служител на Плейбоя. 

Дилърът категорично отрича да има нещо общо със случая и твърди, че същата нощ е бил в друг нощен клуб. Справка от охранителните камери обаче показва, че в часовата зона, в която е станало произшествието, Керански не е бил в посочения от него бар. 

Гъзев е задържан за 24 часа и в момента тече разследване. 

Полицията проверява дали инцидентът има връзка с друг палеж, извършен същата нощ в жр "Тракия". Тойта, паркиране пред бл. 5, е била опожарена, след като предното стъкло и капак са полети със запалителна течност. Керански имал науредени отношения със собственика на колата.  

Работата по двата случая продължава.  Керански е излежал присъда за разпространение на наркотици, има присъда и за причиняване на ПТП. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина