Android игри, на които може да сте попадали през 2022 г.

Автор: Plovdiv Now 3211
Android игри, на които може да сте попадали през 2022 г.

Пазарът е пренаситен с безсмислени игри за Android, с които само хвърляте парите си на вятъра и пропилявате времето си.  Но може да откриете и някои съкровища, които заслужават внимание.

Ако се замислите, Android предлага уникален набор от игри, толкова обширен, че едва ли можем да ги изброим.

Без значение дали сте любител на силни усещания, търсещ развлечение или просто искате да прибавите някои от най-добрите игри към своя списък, попаднали сте на точното място.

А кои са любимците на запалените играчи? Ще разберете тези, които определено си заслужава да знаете. Можем да обобщим по този начин най-добрите Android игри за 2022 г: Повечето играчи изпускат някои страхотни игри, само защото не искат да си пълнят телефона с приложения и предпочитат да играят безплатни игри, които не се налага да теглят, като безплатните казино игри например. Но това няма значение, защото това са най-добрите игри за Android, които трябва веднага да изпробвате.

Видеоиграта Among Us

Играта е на космическа тематика, а целта е да измамиш приятелите си, но това не е никак лесна задача. Самозванците трябва да са по-ниски от тревата, а играчите разбират какъв куест ще трябва да изпълнят.
Междувременно целта на самозванците е тайно да убият екипажите. Когато някой бъде убит, всички играчи свикват събрание, за да гласуват кой да бъде да изхвърлен от кораба.
Въпреки че играта беше пусната още през 2018 г., заради коронавируса Among Us се превърна в хит през 2020 г.

Видеоиграта Please, Touch The Artwork

Като изкусно заобикаля спора дали игрите са изкуство, The Artwork създава игра изцяло посветена на изкуството – особено картини в стил Мондриан.
Пъзелите включват De Stijl, Broadway Boogie-Woogie и поредицата New York City. Тук имате чудесен избор от различни функции, чрез които може да персонализирате почти всичко, от цветовете до изображенията. Може да научите много за произведението, което разглеждате, докато играете.
Може да играете безкрайно дълго време, тъй като нивата не се повтарят. Ако не искате да задълбавате, играта предлага чудесни възможности за разтоварване без да се налага да полагате огромни усилия.

Видеоиграта Overboard!

Overboard! е приключенска игра, в която голямата цел е да избегнете дело за убийство. Най-вероятно в началото няма да успеете. Уникалната семейна драма разкрива пред погледа ни една жена, която е направила най-логичното - бутнала е човекът, който я ядосва, зад борда. Още преди да се усетите, ще попаднете в затвора.
Игрите са кратки около половин час. Следващия път ще се опитате да научите да как да прекарате ползотворно времето си, с кого може да разговаряте, и как да си послужите с някои хитрости като изнудване, измама и съблазняване, за да се кацнете безопасно в Ню Йорк.

Видеоиграта Device 6

Какво чудесно предложение от Simogo. В нея една объркана жена с диагноза амнеза се опитва да преотркрие себе си под палмите и жаркото слънце на този странен остров.
Историята се развива посредством надписи, но пък изпълнението е толкова добро, че направо ви пренася на мястото на действието.
Включени са доста функции, които позволяват в определени ситуации текста да бъде добре подравнен в наклонен и изправен режим на екрана. За саундракът също може да се кажат много неща, тъй като напомня бар атмосфера, в който специални гост е джаз изпълнител, но от онези, които знаят точно какво да правят и как се прави.

Видеоиграта Castlevania: Symphony of the Night

Android предлага една от най-емблематичните игри на франчайза Castlevania. Убийте злите орди, които морят целия замък и планирайте как да възкресите Дракула като контролирате вампира Алукард. Инвентара на Symphony of the Night разполага с хиляди реактивни гранати, различни брони, стоки и заклинания.
Ако се чудите какво можете да тествате от Японския гигант Konami, то тогава Castlevania: Symphony of the Night е правилният избор. Търсите приключения, огромни замъци и поле, на което можете да научите доста бойни трикове? Е, на правилното място сте, елате и се пробвайте с предизвикателствата.

Видеоиграта 80 Days

На фона на всички несполучливи сюжетно-ролеви игри, 80 Days е една много добра игра. С нотка на стимпанк,  действието на играта се развива през 1872 г., а Филиас Фог си остава все същия стар самохвалко. Като доверен слуга на Фог, вие трябва да му помогнете да спечели облога, че може да обиколи света за 80 дни. Затова трябва да подбирате маршрутите си и междувременно да търгувате.

Подобно на книга от поредицата Choose Your Own Adventure, взаимодействието се постига чрез забързан и вълнуващ разказ, който се разклонява.

След като изживяхме радостта от подводните влакове и механичните слонове в Индия, през 2015 г. добавиха 150 000 думи, два нови сюжета и 30 града към играта.

Видеоиграта Civilization VI

Компютърните игри винаги са били свързани със стратегическата поредица Civilization. Civilization VI, налична за iOS и Android, е игра, в която държите съдбата на планетата в собствените си ръцете.
След като Firaxis тестваха версията на iPad, вече можете да играете превъзнасяната от критиците игра почти на всяко iOS или Android устройство. За непросветените - играта започва като си изберете нация и я управлявате като крал през годините. Характеристиките се различават в зависимост от държавата и лидера.
По време на играта ще основавате градове и ще водите войни, създавайки история. А какви ползи и недостатъци ще придобие вашата нация, зависи само от вашия стил на игра и ресурсите, с които разполагате. Това е една пристрастяваща походова стратегия (с фантастичен, бърз резултат), която работи добре на тъчскрийн.

Видеоиграта Giant Dancing Plushies

Giant Dancing Plushies е единствен по рода си интерактивен филм за чудовища. Вместо гигантски гущер или горила да рушат сградите, гигантски пухкави играчки показват уменията си на дансинга, приличащ на булевард.
Разбира се, армията негодува и се опитва да ги унищожи. Когато има цивилни, може да си отмъстите като я стъпчете. Когато извършите сръчни и последователни  движения в ритъм, отключвате специални сили.
Има някои премиум опции, но нека това не ви отблъсква, защото играта е много забавна. В приложението няма покупки, а играта е една чудесна комбинация от гигантски чудовища, пухкави играчки и приятни звуци.

Видеоиграта Playdead’s Inside

Playdead's Inside, който работи както на телефон така и на плейстейшън, е един кинематографичен шедьовър в хорър жанра. Освен това е една от най-добрите инди игри, правени някога. В началото на играта момче излиза от тъмен гъстала̀к, предприемайки пътешествие, в което трябва да премине през мистериозна гора, дистопичен метрополис, мрежа от наводнени тунели и голяма подземна лаборатория.
По време на играта ще бягате, ще скачате и ще решавате загадки. Няма да издаваме нищо повече. Колкото по-малко знаете, толкова по-добре. Inside е дълбоко обезпокоителна игра.

Видеоиграта Townscaper

Играта Townscaper започва с плитък воден участък. Когато кликнете върху него се появява малък остров. При повторно натискане се появява малък дом. След това всичко наоколо разцъфва пред очите ви в една удивителна гледка от сгради.
Как ще протече играта зависи от алгоритъм, който ще трябва да дешифрирате сами. Townscaper не издава нищо по този въпрос. Имате различни възможности като да промените позицията на слънцето, да смените пейзажа и да отсеете вашата колекция от градове.
Това са всички възможности на играта. В играта няма цел, няма резултати, нито определено време. От друга страна, Townscaper има проста концепция, която ще ви плени и ще ви забавлява през цялото време.

Видеоиграта Playdead’s Limbo

Това е втората игра от инди игрите, известна като Playdead. Често определяна като шедьовър, Limbo безспорно заслужава това високо признание. Играта е едноцветна и проследява историята на малко хлапе, което търси сестра си.
Limbo е доста опростена игра с няколко пъзела, но нейната сурова естетика, призрачна атмосфера и страхотен дизайн я издигат на съвсем друго ниво.
Когато ви дебне огромен паяк, готов да ви прониже с един от масивните си шипове, ще изпитате смесица от емоции.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина