Андреева съжалила за убийството на 63-годишния Поли, веднага щом изтрезняла

Автор: Валерия Василева 5979
Андреева съжалила за убийството на 63-годишния Поли, веднага щом изтрезняла

Прокуратурата поиска най-тежката мярка - задържане под стража, на обвиняемите Екатерина Андреева и Стефан Спасов. Припомняме, че двамата са обвинени в убйството на 63-годишния Поли Стефанов на 28 декември. Тогава мъжът и 38-годишната му приятелка седнали да се почерпят за Стефановден. Заедно с тях бил и синът на жената, който се казва Стефан.  Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал.

Защитникът на Андреева Янко Спасов отбеляза, че убийството е извършено под въздействието на голямо количество алкохол. На следващия ден, когато обвиняемата вече не  била под въздействие, признала вината си и казала, че съжалява за стореното.

“Моята подзащитна е категорична, че само тя е извършила убийството”, заяви адвокатът.

“Не мога да кажа как се стигна до там ... алкохол ... но аз го направих, синът ми не е виновен”, разказа Андреева пред съда.

“Единствено и само майката е извършила ударите с нож и с чаша във врата! Няма опасност моят подзащитен да се укрие!”, заяви адвокатката на сина й Стефан Спасов. Защитничката Мая Ненчева поиска домашен арест за обвиняемия.

Прокурор Вълев обаче обори твърдението, че Стефан не е участвал в деянието. Според него Спасов е държал главата на убития назад, докато майката извършвала ударите.

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина