Акрапович, щастлив от победата на Локо: Момчетата свършиха отлична работа!

Автор: Plovdiv Now 3863
Акрапович, щастлив от победата на Локо: Момчетата свършиха отлична работа!

Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович бе щастлив след победата с 5:3 след дузпи на финала за Купата на България срещу ЦСКА. Той похвали играчите си и заяви, че са свършили отлична работа.

Отборът беше нервен след загубата от Лудогорец, но успяхме да го мотивираме и момчетата свършиха онова, което се искаше от тях. Разделихме си по едно полувреме, коментира Акрапович. Тренирахме дузпите. С Пиргов се разбрахме, че ще влезе в края при евентуални дузпи. Той е страхотен вратар. Преди седмица бях взел решение за влизането му, ако има дузпи. Не разполагаме с много равностойни смени, на пейката имаме момчета, които играят или малко или изобщо не играят. Въпреки това отборът свърши отлична работа - все пак вече сме в Европа. Купата, спечелена срещу Ботев преди година бе по-красива за нас, но за мен като треньор и двете са еднакво ценни.

Имаше напрежение в отбора и то ни попречи да държим повече топката. Пропиляхме доста шансове, стигне ли се до дузпи - знаете - това е лотария. Финалът беше типичен финал - без много красиви моменти. Съжалявам, че не победихме. Ще бъде трудно класирането ни в Европа, предстои ни мач с Лудогорец, но работата ни е да възстановим отбора, каза старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина