Академик Бултекс 99: Не сме отписали реванша, искаме победа!

Автор: Валерия Василева 4976
Академик Бултекс 99: Не сме отписали реванша, искаме победа!

Академик Бултекс 99 ще играе за победа в утрешния мач реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България по баскетбол за мъже. Двубоят срещу Левски Лукойл е от 19 часа в Колодрума. В първия мач в сряда шампионите победиха с 18 точки разлика и пред пловдивския тим стои изключително трудната задача да заличи този пасив.

В отбора няма проблеми с контузени състезатели и всички ще бъдат на линия, заяви старши треньорът Асен Николов. Ще преследваме победата, независимо от голямата ни загуба в първата среща, допълни той. На всяка цена ще гоним победа, дори тя да не е достатъчна за финал, допълни президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев. Един успех срещу Левски Лукой, независимо с каква разлика, ще вдъхне увереност и самочувствие на тима, така че в никакъв случай не сме отписали тази битка. Призоваваме феновете да дойдат и да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях, допълни Васил Врачев.

Академик Бултекс 99 за трети пореден път играе полуфинал за Купата на България. Преди 2 години турнирът на 8-те най-добри се проведе в Колодрума. Тогава пловдивчани победиха Спартак Плевен, загубиха в полуфинала от Берое и след това в малкия финал – от Балкан. Миналата година тимът на Асен Николов бе на косъм от финал, след като в полуфинала победи Рилски спортист в Самоков с 12 точки, но отстъпи с 13 на реванша в Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина