Абсурдни обрати, свеж хумор и незабравими мелодии в „Пиратите от Пензанс“ тази вечер СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 4056
Абсурдни обрати, свеж хумор и незабравими мелодии в „Пиратите от Пензанс“ тази вечер СНИМКИ

Тази вечер в Дома на културата „Борис Христов“ от 18 часа комичният мюзикъл за малки и големи „Пиратите от Пензанс“ отново пресъздава забавната история за милостиви пирати и техния пораснал чирак, който е готов да се влюби за първи път.

Абсурдни обрати, свеж хумор и незабравими мелодии от легендарните майстори на комичния музикален жанр Гилбърт и Съливан очакват публиката, която е готова да се качи на пиратския кораб с банда наивни пирати и техния чирак, който вече е пораснал и е готов да се влюби.  

В комичната ситуация се забъркват храбрите и красиви дъщери на генерал-майор Стенли, както и взвод не много умни полицаи. Мюзикълът е подходящ за възрастни и за деца над 7 години. Продължителността е 75 мин. Изпълнява се на български език с оркестър на живо.

Диригент е Константин Добройков, режисьор-Симеон Симеонов, а сценографията е на Иван Токаджиев. Солисти: Евгений Арабаджиев, Николай Бачев, Владимир Ников, Владимир Василев, Богомил Спиров-гост, Борис Кучков, Борислав Филипов, Станислава Момекова, Цветанка Ангелова, Ивайла Владимирова, Ива Ананиева, Валерия Мирчева. Участват оркестър, хор и балет на Държавна опера Пловдив.

Билети на касите на Операта и на касата пред Общината. Касата на Операта отваря един час преди представлението тази вечер.

Снимки: Александър Томпсън, Опера Пловдив

 

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина